Over Motiv-E

Gek op elektrisch

Wij zijn gek op elektrische auto’s en hebben er ook verstand van. Al jarenlang helpen we zakelijke klanten met advies en de beste deals zodat zij met plezier en voordelig rijden. Elektrische auto’s hebben de toekomst. Ze zijn duurzaam en rijden volledig op elektriciteit waardoor de CO2 uitstaat nul is. Nederland is een voortrekker op het gebied van het stimuleren van elektrisch rijden. Zakelijk is het voordelig en daarom helpen wij klanten dan ook met advies over autokeuze, lease en aanschaf.

Showroom

Alle auto’s die we aanbieden aan onze klanten hebben we direct op voorraad. In onze showroom in Kudelstaart kunnen klanten de diverse modellen direct zelf uitproberen en zo ontdekken welke auto het beste bij hen pas. Uiteraard trakteren wij hen daarbij ook op een kopje koffie om de wensen en auto’s goed onder de loep te nemen.

Partners

Waar Motiv-E verstand heeft van auto’s werken we graag samen met partners om te zorgen voor een volledige ontzorging op het gebied van zakelijke leasemogelijkheden. We werken daarbij samen met toonaangevende leasebedrijven zoals Findo (Credit Agricole). Zo is alles in één keer goed geregeld en kunnen onze klanten volop genieten van hun auto.

Contact opnemen met Motiv-E

Hoofdweg 148, 1433 JX Kudelstaart

085-2736373

info@motiv-e.nl

Heeft u vragen?

Waegen : altijd persoonlijk

Wij adviseren u graag over het zakelijke leasen van uw nieuwe elektrische auto.

Kom langs in onze showroom of bel met adviseur Jan Nigten via 085-2736373