De toekomst is nu

Hart voor elektrisch rijden

Klimaatvriendelijk, eenvoudig in onderhoud, voordelig in gebruik en fiscaal aantrekkelijk: elektrische auto’s bieden veel voordelen. Maar de grootste reden waarom wij van elektrisch rijden houden, is vanwege de auto’s zelf. Elektrische auto’s zijn stiller, stijlvol en bieden een hoog rijcomfort.

Motiv-e Hart voor elektrisch rijden
Motiv-e Over ons

Uw partner in mobiliteit

Steeds meer bedrijven keren traditionele auto’s de rug toe en stappen over op een volledig elektrisch wagenpark.

 

Motiv-e zorgt ervoor dat deze transitie snel en soepel verloopt. Dankzij ons uitgebreide leveranciersnetwerk beschikken we over alle elektrische automerken, kunnen we grote aantallen leveren en hebben we de snelste levertijd van Nederland.

 

Maar behalve snelheid staat ook maatwerk bij ons centraal. We kunnen onze duurzame en praktische mobiliteitsoplossingen volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Naast alle denkbare elektrische auto’s en laadstations, kunt u ook bij ons terecht voor elektrische fietsen, elektrisch openbaar vervoer en innovatieve autodeel oplossingen.

 

Met Motiv-e als partner bent u van alle mobiliteitsgemakken voorzien.

Ervaar de toekomst

Voor alle bedrijven en leasemaatschappijen heeft Motiv-E een kosten effectieve oplossing in huis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u de auto’s van dichtbij bekijken en zelf het gemak van elektrisch rijden ervaren? Dan bent u van harte welkom in ons experience center!